Прва седница новог сазива Студентског парламента

На седници Студентског парламента одржаној 04.12.2014. године за председника студентског парламента изабран је Мирослав Милић са Правног факултета, док су за потпредседнике изабрани Наталија Лакетић са Економског факултета и Марко Илић са Учитељског факултета.

Упућен је и предлог за студента проректора, на основу којег је за истог изабран Ђорђе Спасојевић са Природно-математичког факултета.
На овој седници председник је изнео план рада и рекао да ће у наредном периоду инсистирати на побољшању рада самог Студентског парламента, као и да ће један од приоритета бити подизање угледа и побољшање положаја студената на Универзитету, факултетима као и на побошавањима услова студирања на нашем Универзитету.
Рекао је да ће се радити на јачању улоге Студентског парламента у уз подршку пре свега ректора Универзитета, а потом и проректора, декана, професора, асистената, стручних сарадника и других радника наше велике породице коју називамо Универзитетом.
Наравно велика подршка се очекује , као и увек до сада, од једног ослонца студентског стантарда а то је од Студентског Центра Приштина, као и самог града Косовске Митровице у којој је наш Универзитет привремено смештен.

Comments are closed.